Atelier de educație interculturală

Mai mulți tineri artiști și-au dat întâlnire la Muzeul de Artă de la malul mării în cadrul proiectului Centrul pentru Educaţie Interculturală Constanţa. Aceștia au realizat o serie de desene care ilustrează multitudinea etniilor de pe teritoriul Dobrogei. Autorii sunt elevi la Colegiul de arte Regina Maria, iar câțiva sunt studenți la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii „Ovidius“.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mqC3jyo7A0U[/youtube]

Una dintre sălile Muzeului de Artă a devenit atelier pentru 25 de tineri talentați din oraș care participă la proiectul Centrul pentru Educaţie Interculturală Constanţa. Ei au fost aleși ca grup țintă pentru proiect.

Dobrogea este cunoscută drept una dintre cele mai bogate zone ale țării în ceea ce privește multitudinea de culturi etnice.

Sorina și Lavinia sunt doar două dintre tinerele talente care au participat la fiecare întâlnire din cadrul proiectului.

Întregul proiect este structurat pe șapte ateliere de educație, iar ultimele două vor avea loc lunile viitoare, unul în februarie, iar celălalt în luna martie.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.