Atacatorii cu toporul din Mangalia, în libertate

Cei patru indivizi care au au fugărit un polițist cu toporul pe o stradă din Mangalia, sunt în libertate. Autoritățile au dispus instituirea controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a dispus astăzi instituirea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru cele patru persoane care au lovit și fugărit pe stradă, cu bâtele și toporul, un agent din trupele speciale aflat în timpul liber.

Conflictul a avut loc sâmbătă, în urma unei șicanări în trafic, în care a fost implicată soția polițistului. După ce i-a luat apărarea nevestei sale, patru indivizi l-au atacat pe agent pe strada din fața casei sale și l-au lovit cu bâtele și cu o lopată. De asemenea, agresorii au încercat să dea cu mașina peste polițist și l-au fugărit cu un topor. Acesta a ajuns la spital în urma rănilor suferite, iar specialiştii au constatat că a suferit vătămări ce necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Cei patru atacatori, cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani, au fost audiați și sunt cercetați în stare de libertate.

Redactor: Isabela Boantă