Atacat în plină stradă!

Tânărul în vârstă de 26 de ani este student la Universitatea Maritima din Constanta. Aseara iesise cu un prieten sa isi cumpere un sandwich. Nici nu a apucat sa coboare din masina ca a fost incercuit de mai multi indivizi care l-au snopit în bătaie.

Nenorocirile se țin lanț de capul lui Alexandru și sursa pare să fie aceeași. În urma cu cateva saptamani i-a fost sparta masina, iar atunci i-au fost furate pe langa mai multe bunuri si legitimatia de la asociatia din care face parte. Și asta nu ar fi fost nimic dacă făptașii nu ar fi atentat și la viața acestuia. O piesa de la instalatia masinii ar fi fost slabita intentionat si tocmai de aceea tanarul are toate motivele să creadă că este vorba de un act de razbunare .

Tanarul vrea să afle cu orice preț cine îi vrea răul . Acesta a delarat ca astazi va face plangere  la politie, insa organele competente s-au autosesizat și au declansat deja o ancheta. Polițiștii au toate șansele să îi descopere pe agresori în cel mai scurt timp. Aceștia au ridicat de la fata locului mai multe probe printre care si un ceas care ar fi apartinut unuia dintre agresori. Daca vor fi identificati acestia vor fi cercetati pentru talharie, vatamare corporala si distrugere.

Redactor: Camer Nita