Atac în lumea pariurilor

Francezul Lucas Pouille  în vârstă de 24 de ani și locul 17 ATP a dezvăluit că i s-au oferit bani în România pentru a truca meciurile. Jucătorul este semifinalist la proaspăt încheiatul Australian Open 2019 .

Lucas Pouille, tenismen manageriat de Ion Ţiriac, a declarat că i s-au oferit bani în România pentru a pierde meciurile pe care le disputa.

“În urmă cu ceva ani am jucat câteva challenger-uri în România. De la început au apărut în jurul meu patru sau cinci persoane care într-o zi mă susţineau până la moarte, iar a doua zi erau împotriva mea.”

Acesta a mai declarat că i s-au oferit bani pe diverse siteuri de socializare însă niciodată nu a răspuns unor astfel de propuneri.

Singurul mod în care poţi triumfa este să munceşti. Pot să înţeleg că sunt unii jucători care se lasă cumpăraţi cu 5.000 de euro pentru că în astfel de competiţii, dacă se impun, primesc o cantitate mai mică de bani.

Între 2013 şi 2014, Lucas Pouille a luat parte la turneele challenger de la Braşov şi Arad, dar şi la un turneu din categoria ITF, la Galaţi. Cea mai remarcabilă performanță pe teritoriul României a fost finala jucată în 2014, la BRD Năstase-Ţiriac Trophy.

Redactor: Alexandra Panait