Asus lanseaza un laptop cu doua ecrane

Un ecran nu este niciodată de ajuns, asta cred cei de la Asus, care tocmai au lansat un nou laptop – Taichi – cu ecran IPS dublu, astfel încât utilizatorul poate folosi gadget-ul și cu capacul închis. Noul model a fost anunțat luni, 4 iunie, la târgul de electronice Computex din Taipei.

Asus Taichi va fi oferit în două dimensiuni – cu display de 11,6 inch și de 13,3 inch, și dispune de ceva nemaiîntâlnit până acum la un laptop – două ecrane. Asus s-a gândit că utilizatorul se poate uita la ecranul principal, iar colegii săi de muncă sau prietenii îl pot urmări pe al doilea.

”Taichi are ecran tactil în exterior și deschide o mulțime de noi posibilități în termeni de mobilitate, având în vedere că joacă rolul unui notebook și al unei tablete simultan”, spun reprezentanții Asus.
”Când este deschis, Taichi e la fel ca orice alt notebook, oferă o tastatură full QWERTY iluminată și trackpad. Cu capacul închis însă Taichi devine instantaneu o tabletă multitouch cu suport de stilou digital, aducând astfel un grad de flexibilitate nemaiîntâlnit la un notebook obișnuit”.

Ecranele funcționează separat sau simultan, ceea ce înseamnă că utilizatorul nu trebuie să se teamă că nu va avea parte de intimitate. Laptop-ul Taichi este la fel de subțire și ușor ca Asus Zenbook și dispune de a treia generație a procesoarelor Intel Core, stocare rapidă pe SSD și Wi-Fi dual band.