Astăzi, cresele din Cernavoda și-au deschis porțile (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o256CmsNBn8[/youtube]Micuții pe care părinții nu au cu cine să îi lase acasă au început luni o nouă etapă de socializare. Prima zi de creșă a decurs bine, deși despărțirea de parinți a fost, pentru unii, destul de dureroasa și a culminat cu plânsetele micuților.

Creșele au în dotare jucării de toate felurile și spații de joacă aerisite. La fiecare cresă există câte un asistent specializat în educația timpurie a copiilor, precum și o infirmieră. Pentru ca micuții să poată socializa în voie, spațiile sunt amenjate în camere mari, spațioase, pictate în culori vii. Dormitoarele sunt dotate cu pătuțuri, unde prichindeii se odihnesc după masa de prânz.

Părinții care au ales să își înscrie copii la creșă vor plăti taxe zilnice pentru alimentația micuților. Preţul meniului pleacă de la 6 lei şi include 2 mese și o gustare. Primaria Cernavodă a alocat fonduri din bugetul local pentru ca cele 2 creșe din oraș să ofere copiilor un spațiu optim pentru a se dezvolta armonios.

Reporter: Roxana Oprea / Paula Savescu ; Imagine: Gabriel Niculae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.