Asociaţii de proprietari din municipiul Constanţa şi din Năvodari riscă să rămână fără apă potabilă (VIDEO)

Din cauza datoriilor, aproape 70 de asociaţii de proprietari din municipiul Constanţa şi din Năvodari riscă să rămână fără apă potabilă. Reprezentanţii SC RAJA SA avertizează că dacă nu işi vor achita debitele restante, consumatori vor fi debranşaţi de la sistemul de alimentare cu apă.

Cele 67 de asociaţii de proprietari vizate au reuşit să cumuleze datorii de aproape 300 de mii de lei. “Recordul” rău-platnicilor este deţinut de o asociaţie de proprietari din municipiul Constanţa, care are de achitat către SC RAJA SA suma de 7700 de lei. Pe locul doi se află o asociaţie de proprietari de pe strada Cabanei din Năvodari, care a cumulat restanţe de aproximativ 7400 de lei. Pentru a-şi recupera banii, reprezenanţii SC RAJA SA au trimis datornicilor avize de debranşare, astfel că abonaţii au termen de cinci zile să achite dările restante. În caz contrar, vor fi debranşaţi de la sistemul de alimentare cu apă potabilă.

În fiecare săptămână, sunt avizaţi sute de abonaţi cu restanţe. Reprezentanţii SC RAJA SA spun că aceasta este cea mai eficientă măsură pentru recuperarea datoriilor.

Redactor: Cristina Plesca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.