Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor va avea filială şi la Constanța (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r3aZ5t1LNT8[/youtube]Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor s-a născut în 2008 la Bucureşti. De atunci şi până acum, aceasta a ajutat peste 8 mii de bolnavi care s-au considerat nedreptăţiţi de sistemul medical din România. Membrii asociaţiei spun că pacienţii vin cu diferite probleme la care înceracă să găsească soluţii.

Acum şi pacienţii din Constanţa vor beneficia de consiliere. Conducerea direcţiei de sănătate publică din Constanţa vede cu ochi buni filiala de la malul mării.

Asociaţia nu are încă un sediu, însă membrii speră ca administraţia locală să le aprobe cât mai repede cererea şi să le dea şi un loc unde să-şi desfăşoare activitatea şi unde să-i ajute pe toţi cei care se simt nedreptăţiţi de sistemul medical.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

One thought on “Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor va avea filială şi la Constanța (VIDEO)

  • 23 septembrie 2012 at 11:25
    Permalink

    MINUNAT !!!
    O Filiala necesara , care va solutiona problemele pacientilor. Dar ……care trebuie sa se implice si in problemele legislative privindu-i pe acestia si in special in modul de utilizare a Fondurilor pt. acordarea Serviciilor medicale, farmaceutice,stomatologice,etc. Sumele importante care constituie aceste fonduri…..sant din contributia asiguratilor …deci cuvantul lor este f. important !!!1

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.