Asociatia Litoral Delta Dunarii continua strategia de promovare a litoralului si in anul 2016

Avand in vedere ca cei mai multi dintre turistii care au vizitat riviera românească in vara au fost israelienii, conducerea aerportului Mihail Kogalniceanu intentioneaza sa introduca 3 zboruri charter pe saptamana spre Israel.

Turiştii israelieni s-au îndrăgostit de litoralul românesc şi revin cu plăcere în fiecare vară. Zborurile charter sunt cea mai buna metoda de a atrage turistii straini, considera Corina Martin , presedintele Asociatiei Litoral Delta Dunarii. In vara anului 2015, israelienii au cheltuit in vantele de pe litoral peste 4 milioane de euro. In aceste conditii, in vara anului 2016 israelienii vor avea oportunitatea sa vina si mai des pe litoral deoarece vor fi introduse 3 zboruri pe saptamana spre Israel.

Reprezentantii asociatiei, impreuna cu conducerea aeroportului Mihail Kogalniceanu, au in vedere extinderea numarului de zboruri pentru a atrage un numar cat mai mare de turisti romîni și străini. Reprezentantii Asociatiei Litoral Delta Dunarii spun ca evenimentele organizate in vara anului viitor vor atrage in continuare un numar mare de turisti atat romani, cat si straini. In luna septembrie, Mamaia va gazdui Campionatul Mondial de Seniori la bob. Competita va aduce sportivi din toata lumea la Mamaia. Tot in vara este foarte probabil ca in Mamaia sa se desfasoare un festival de muzica electronică.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes