Asfaltare și alimentare cu apă pentru cartierul Midia din Năvodari

Reprezentanții Primăriei Năvodari au semnat, ieri, contractul de finanțare pentru proiectul de asfaltare și realizare a rețelei de canalizare și alimentare cu apă în cartierul de locuințe pentru tineri, din zona Midia.

Contractul de finanțare pentru proiectul „Echipare tehnico-edilitară și asfaltare tramă stradală zona Midia-Sat” a fost semnat de către reprezentanții Primăriei Năvodari.

Primarul orașului, Florin Chelaru, anunță că investiția se ridică la o valoare totală de aproape 7 milioane de euro și presupune realizarea, în cartierul de locuințe pentru tineri, a unei rețele de canalizare menajeră în toată zona, a rețelei de alimentare cu apă pentru tot cartierul, precum și amenajarea și asfaltarea de drumuri în lungime de aproximativ 7 km, la finalul proiectului.

Rețeaua de canalizare va avea aproximativ 6.8 kilometri, iar rețeaua de alimentare cu apă va avea circa 7 kilometri.

De loturile de teren din cartierul Midia beneficiază tineri cu vârste între 18 şi 35 de ani, care nu au avut nicio proprietate. Cartierul este situat după podul de la intrarea în oraş, pe partea stângă a bulevardului Năvodari, între calea ferată şi lacul Taşaul.

Redactor: Isabela Boantă