Asfalt încins de caucicuri (VIDEO)

Motoare turate la maximum, cauciucuri încinse şi multă adrenalină. De asta au parte piloţii profesionişti de fiecare dată când se urcă la volanul maşinii lor. Spectatorii au rămas cu gura cascată la drifturile pe care şoferii experimentaţi le-au oferit publicului.

În cele două zile de weekend, cei mai buni piloţi de drifturi din Europa, dar şi din România participă la Campionatul European de Drift – King of Europe . Aşa că dependenţii de adrenalină vor avea parte de un spectacol exploziv.

Cei mai buni piloţi de maşini special pregătite pentru drifturi s-au aliniat la start. Locaţia a răsunat de zgomotul cauciucurilor încinse şi al motoarelor turate la antrenamente de vineri. Piloţii maşinilor promit un show incendiar.

Printre piloţii străini care strunesc maşini cu motoare de 700 de cai putere, i-am găsit şi pe reprezentanţii Ungariei. Ei au spus că vor rupe caciucurile, la propriu.

Show-ul de pe pistă i-a ţinut în priză şi pe spectatori, nu doar pe piloţi.

Concursul presupune ca fiecare pilot să acumuleze cât mai multe puncte, în funcţie de stilul de condus, viteză şi spectaculozitate, iar premiile sunt substaţiale.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Alex Ionescu