ASF, curs în glasul roților de tren

Glasul roților de tren în dumul spre mare din ultimul weekend al verii a fost însoțit de un veritabil curs de educație financiară dedicat populației. Evenimentul a fost pus la cale de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Călătorii care au plecat vineri la ora 09.30 cu trenul numărul 1681 din Gara de Nord București la Constanța au beneficiat de asistență de specialitate din partea reprezentanților ASF. Delegații au interacționat cu pasagerii, au răspuns întrebărilor acestora și au distribuit materiale educaționale.

“Obiectivul acţiunii îl reprezintă informarea consumatorilor cu privire la asigurarea de viaţă şi asigurarea de călătorie, asigurarea obligatorie RCA şi existenţa sistemului de soluţionare alternativă a litigiilor SAL-FIN, pus gratuit la dispoziţia consumatorilor de către ASF. Prin această acţiune publică, ASF continuă seria de evenimente de interacţiune directă cu publicul, înscrisă în strategia de educaţie financiară.”, menţionează Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Derulată cu sprijinul CFR Călători, acțiunea va continua în zilele de sâmbătă și duminică. În intervalul 31 august – 01 septembrie, reprezentații ASF vor fi prezenți în zona Casino Mamaia din Municipiul Constanța, unde vor distribui materiale cu caracter educațional și vor susține discuții cu cei care doresc să le adreseze întrebări sau să le solicite informații.

Redactor: Mihaela Țânțaru