Artă contra Drog

Nu drogurilor, Da energiei și creativității! Acesta este mesajul campaniei inițiate de CIADO România, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Educației Naționale și Agenția Națională Antidrog și la care s-au alăturat o mulţime de participanţi.

Mulți tineri s-au alăturat cauzei, tocmai pentru a anima mesajul campaniei, iar unii dintre ei pentru a reuși să salveze ceea ce în alte cazuri a fost prea târziu…

Întotdeauna există alternativă, iar ei au reușit, prin talent și multă muncă, să transforme banalul, în senzațional. Priviți doar cele două autoturisme tunate!

Cei 20 de tineri care au participat la construcția bijuteriilor pe patru roți au fost premiați de CIADO România, pentru promovarea unui concept românesc și pentru faptul că s-au dovedit a fi un exemplu al generației lor.

Și studenți voluntari din cadrul Universității “Andrei Saguna” din Constanța, s-au implicat în proiect, prin conceperea unor flyere cu informații despre pericolele substanțelor interzise, dar și alternative sănătoase de a petrece timpul liber.

Seara a culminat cu un concert intitulat sugestiv  „E marfă tare!” susținut de Alex Velea și Andreea Banică.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu