Armata, în sprijinul populației afectate de zăpadă

Condițiile meteorologice vitrege au pus mari probleme autorităților, care au intervenit cu toate mijloacele și personalul avut la dispoziție. Chiar și așa, în unele puncte ale județului, problemele au fost atât de mari, încât a fost nevoie de intervenția armatei pentru a-i salva pe cei prinși de urgia Generalului Iarnă.

Militari ai Brigăzii 9 Mecanizate “Mărășești” din Constanța au intervenit pe durata întregii zile pentru înlăturarea efectelor căderilor masive de zăpadă din zona Dobrogei. Militarii constanţeni au acţionat pentru degajarea căii de acces şi deblocarea autovehiculelor blocate între localitățile Ovidiu și Nicolae Bălcescu, între Autostrada A2 şi Constanţa, pe DN 3 între Valu lui Traian şi Constanţa.

Tot militarii constanteni au asigurat transportul unor bolnavi din localitatea Murfatlar la Spitalul Judeţean Constanţa.

În cursul serii, se continuă degajarea căii de acces la intrarea în oraşul Constanţa. De precizat este faptul că pe mai multe porțiuni din județ, utilajele celor de la Drumuri Naționale au rămas împotmolite în șanț.

Redactor: Paul Alexe