Armată… de oameni de zăpadă!

Animați de spiritul vacanței și de bucuria de a putea, în sfârșit, să plutească și la Constanța într-un ocean de ninsoare, elevii clasei pregătitoare C a Școlii Gimnaziale nr. 30 ”Gheorghe Țițeica” s-au adunat în Piața Ovidiu, unde au realizat un minipluton  de oameni de zăpadă.

Copiii de la Școlii Gimnaziale nr. 30 ”Gheorghe Țițeica” au aflat de pe rețelele de socializare de ideea constituirii unei armate de oameni de zăpadă. Sub coordonarea profesoarei Adela Marin, elevii și părinții s-au mobilizat, locul ales pentru a se bucura împreună de câteva ore în  zăpadă fiind Piața Ovidiu.

Activitatea a reunit peste 25 de elevi și tot atâția părinți care, preț de două ore, au lucrat pentru ca omulețul lor să fie cel mai original și cel mai amuzant. La finalul întâlnirii, copiii se puteau confunda cu micile lor creații. Centrul istoric al Constanței a fost invadat de culori, de zâmbete, de freamăt, încântând trecătorii și aducând surâsuri pe fețele tuturor. Pentru a încheia activitatea într-un mod care să constituie o amintire de neuitat, elevii au fost răsfățați cu un tort în formă de … om de zăpadă, evident, pe care erau scrise trei cuvinte: ”Oameni, zăpadă, iubire!”

Redactor: Paul Alexe