Arestați preventiv pentru furturi de mașini

Patru tineri din localitatea constănțeană Valea Dacilor au fost identificati si retinuti pentru comiterea a patru furturi. Acestia au fost prezentaţi Judecatoriei Medgidia cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat, furt calificat in scop de folosinta, conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si cu numere de înmatriculare false.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii din Medgidia, în cazul reclamaţiei de furt a unui autoturism de pe raza localităţii, au fost identificaţi şi depistaţi patru tineri, bănuiţi de comiterea faptei. Continuând cercetările, oamenii legii au stabilit că aceştia, în nopţile de 9 spre10, respectiv 10 spre 11 februarie, ar mai fi sustras două autoturisme, acestea fiind recuperate de către poliţişti şi predate părţilor vătămate. Totodată, aceştia sunt suspectati ar fi sustras plăcuţele de înmatriculare de la un autoturism parcat în oraşul Murfatlar, montându-le pe autovehicului pe care l-au sustras în aceeaşi noapte din municipiul Medgidia, acestea fiind, de asemenea, recuperate.

Valoarea totală a prejudiciului este de 14.550 de lei, acesta fiind recuperat în proporţie de 90 la sută şi restituit persoanelor vătămate. Cei trei hoti minori au fost arestati preventiv, 30 de zile la domiciliu, iar cel de-al patru a ajuns dupa gratii.

Redactor: Paul Alexe