Arestări după percheziția de la salonul de masaj erotic

Dintre cei șase suspecți, doar profesoara Drăguț Margareta este cercetată în stare de libertate, dar nu poate părăsi localitatea. Ea este suspectată că ar fi postat anunțuri pe diferite site-uri pentru găsirea posibililor clienți pentru prostituatele de la salonul de masaj erotic. Margareta Drăguț este profesoară de informatică la liceul Mihai Eminescu din Constanța. Ea  ar fi intrat în rețeaua de proxenetism prin concubinul ei, Claudiu Belecciu, care deținea salonul de masaj erotic. Unii dintre prietenii pe care îi avea pe o rețea de socializare au observat o situație ciudată. Din spusele lor, ea ar fi trimis invitații virtuale la salon mai multor persoane din lista de prieteni.

Margareta Drăguț este unul din cadrele didactice apreciate în cadrul Liceului Mihai Enminescu și nu există antecedente în privința comportamentului ei.

Conducerea liceului nu a primit o comunicare oficială cu situația în care se află profesoara, aşa că până la lămurirea ei, aceasta poate preda. Polițistul suspectat că ar fi colaborat cu rețeaua de proxeneți, agentul principal Lucian Borcea – este angajat al IPJ

Constanţa din anul 2003 şi face parte din structura de siguranţă publică şi patrulare, în cadrul Secţiei 3 Poliţie. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare pentru 29 de zile. În aceeași situație se află și jandarmul Silviu Nicolae Peniu care a demisionat din funcție odată cu începerea cercetărilor.

Celelalte persoane arestate sunt liderul grupării, Claudiu Belecciu, taximetristul Mihai Narcis Negoiță suspectat că ajuta la găsirea clienților și transportarea prostituatelor, precum și recepționera de la salonul de masaj erotic, Mioara Duțu.

Redactor: Bogdan Bolojan