ARD se pregătește de campanie

“Repornește inima României”. Acesta este sloganul cu care Alianța România Dreaptă va intra în campania pentru parlamentare. Sloganul ARD a fost votat în sedința colegiului director al PDL alături de programul de guvernare. Acesta promite creșterea salariului minim și scăderea cotei unice.

Liderul PDL, Vasile Blaga, spune că partidul pe care îl conduce nu dorește să ajungă la guvernare pentru privilegii ci pentru a scoate România din criză. Pentru asta a propus un program care prevede, printre altele, reducerea cotei unice la 12% și creșterea salariului minim la 850 de lei.

O altă propunere vizează reducerea taxelor pentru investitorii străini.

Iar una dintre cele mai importante proiecte vizează reforma sistemului de învățământ prin introducerea programului “Scoala dupa scoala”, finanțat în totalitate de la bugetul de stat.

Conducerea ARD l-a desemnat pe liderul interimar al organizației PDL București, Adriean Videanu, șef de campanie și pe europarlamentarul Traian Ungureanu purtator de cuvânt. Nu sunt singurele noutăți. Alianța va avea și un nou sediu de campanie.

Alianța România Dreaptă își lansează luni candidatii la Opera Română din Capitală.

Redactor: Raluca Damian