Aquathlon pe lacul de la Techighiol

La Techirghiol este în plină desfășurare prima ediție a Festivalul Național al Sporturilor Nautice și pe plajă. Printre probe se numără și proba de aquathlon.  Participanții, care nu au fost deloc puțini, s-au întrecut pe ei înșiși.

Duminică dimineață pe faleza din Techirghiol, mai mulți copiii și adulți își făceau încălzirea. Nu, nu se pregăteau să își facă alergarea de dimineață, ci se aliniau la linia de start a uneia dintre cele mai interesante și competitive probe din cadrul Festivalul Național al Sporturilor Nautice și pe plajă, desfășurat în premieră pe litoral. Aquathlonul aflat la prima ediție a strâns peste 20 de participanți, de la cei mai mici, la cei mai mari.

Unii au venit la această competiție pentru distracție și socializare, alții pentru a-și măsura forțele, însă cu toții au avut același scop, să facă mișcare.

Competiția a fost una strânsă. Împătimiții sporturilor de apă au fost foarte bine pregătiți astfel că, la linia de finish, milisecundele au făcut diferența.

În cadrul festivalului nautic sunt 10 discipline sportive distincte. Evenimentul se desfășoară pe parcursul a trei zile, iar la finalul fiecărei zile competiționale are loc festivitate de premiere. Prima ediție se încheie luni, 12 septembrie.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.