Aproape 20 de capre au fost omorâte seara trecută pe DN2A

Impactul a fost atât de puternic încât trupurile animalelor lovite au fost împrăștiate pe aproape 100 de metri pătrați. Totul s-a întâmplat din cauză că ciobanul care avea turma de capre în pază a trecut strada fără să se asigure. Un autoturism care se îndrepta spre Mihail Kogălniceanu a lovit animalele în plin. Cel mai probabil, şoferul circula cu viteză, pentru că urmele de frânare se întind  pe zeci de metri.

Cel de-al doilea șofer spune că se întorcea din Constanța și se îndrepta spre casă, în localitatea Mihail Kogălniceanu. Deodată a văzut un nor de fum. Atunci a început să lovească trupurile animalelor, care fuseseră lovite deja de primul șofer.

După impact, ciobanul nu a mai fost de găsit. Martorii spun că acesta a fugit imediat de la fața locului.

În primul autoturim implicat în impact se aflau alte două persoane. Acestea au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații, însă au scăpat cu răni ușoare. Rudele victimelor sunt îngrozite de ceea ce s-a întâmplat.

Cei doi șoferi au fost testați cu etilotestul şi în ambele cazuri rezultatul a fost zero. Oamenii legii vor continua cercetările pentru identificarea ciobanului dar și pentru a afla cu exactitate modalitatea în care s-a produs accidentul.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Alex Brinzaru