Aplicație pe mobil, gratuită pentru turiști

100 de obiective turistice vor putea fi admirate de la înălțime de către turiștii care ajung în vacanță pe litoral. Prin intermediul aceleași linii de autobuz speciale, călătorii vor putea accesa și aplicația pe mobil City Tour, cu ajutorul căreia vor afla istoria obiectivelor vizitate.

O aplicație gratuită de pe telefonul mobil, cu ajutorul căreia turiștii vor putea fi purtați prin călătoria celor mai importante obiective turistice din Constanța, este de acum disponibilă. Aplicația se numește City Tour și vizează 100 de obiective turistice. Acesta a fost pusă în aplicație cu ocazia împlinirii a 100 de ani de România.

Aplicația City Tour se conectează la sistemul GPS  al autobuzului iar ghidul audio porneste automat. Acesta va purta turiștii prin istoria celor mai importante obiective turistice din Constanța : Gara Maritimă, Cuibul Reginei, Farul Genovez, Moscheea Carol I sau Cazinoul.  Dacă telefonul este setat pentru limba română, turiștii vor vedea și auzi în aceași limbă. Pentru toate celelalte limbi, se activează varianta în limba engleză.

Aplicația ofera multe detalii, ceea ce o face utilă mai ales pentru turiștii care vin pentru prima dată în Constanța.

La îmbarcarea în autobuz turiștii primesc gratuit Harta turistică City Tour, cu ajutorul căreia vor putea identifica obiectivele turistice pe care urmează să le admire de la înalțime.

Redactor: Alexandra Panait