Apel către primarul Mangaliei

Subiectul câinilor maidanezi la Mangalia a explodat în ultimele zile, după ce reprezentanţii unei organizaţii non-guvernamentale au acuzat angajaţii firmei de ecarisaj din localitate că maltratează patrupedele în plină stradă! Ce spune deputatul Remus Cernea?

Abordarea acestui subiect a stârnit reacţii rapide din partea telespectatorilor.

Domnule deputat Remus Cernea, ce stiti despre situatia cainilor din Mangalia care sunt capturati cu brutalitate de mai bine de 2 saptamani? Acolo este o adevarata hingheriada. Este nevoie de o interventie. Va rugam, interveniti!

Raluca Spătăreanu

Ceea ce se intimpla in Mangalia si pe tot litoralul romanesc privind gestionarea ciinilor comunitari este inadmisibil. Desi Romania este membra a Uniunii Europene aici se incalca masiv drepturile animalelor. Ciinii sunt prinsi cu metode barbare, aruncati in dube fara aerisire desi afara sunt calduri foarte mari,deci in  aceste dube temperatura apoate ajunge si la 70 de grade.In zilele de 18 si 19.06.2013 s-a procedat cum am amintit mai sus.Ca sa fie populatia intimidata a luat si politia parte la actiune iar ciinii au fost dusi (daca au supravietuit)la destinatii necunoscute. Mentionez ca Mangalia are numai 44 de locuri. Adaposturile in care sunt dusi sunt lagare de exterminare : sunt tinuti fara apa, mincare intr-o mizerie de nedescris. De ce procedati asa ? Pentru ca aceste animale nu se pot apara? Este o mare rusine ce se intimpla acolo!

Veronica Gribnev

Buna seara Domnule Cernea,

Avem mare nevoie de macar un deputat in Romania care sa sprijine asociatiile de protectia animalelor. Poate ati avut experiente negative dar exista organizatii serioase care se lupta – ca noi – fara nici un sprijin politic. Ajutati-ne cu situatia la Mangalia, unde noi am sterilizat degeaba sute de animale care acuma sunt omorate.

Sara Turetta

Redactor: Andreea Barbu