Apă cu presiune scăzută în Medgidia

Conexiunea la rețeaua de furnizare a apei din municipiul Medgidia este afectată din cauza unei avarii la sistemul de alimentare cu energie electrică a orașului. Distribuția apei potabile se efectuează cu presiune scăzută în unele cartiere ale Medgidiei, până la ora 04.00 a dimineții zilei de 25 octombrie.

O cădere de tensiune a afectat astăzi rețeaua de distribuție a apei potabile din Medgidia. Avaria produsă la sistemul de alimentare cu energie electrică al orașului a deconectat unul din puțurile care asigură furnizarea cu apă a municipiului. Funcționarea unui singur puț și numărul mare al consumatorilor deserviți determină reducerea debitului apei. Furnizarea cu presiune scăzută a utilității se va face până în cursul zilei de 25 octombrie 2018, ora 04.00. Măsura aplicată de RAJA S.A. este valabilă pentru consumatorii din zonele Berărie, Ostrov, Catanga, zona Spitalului și blocurile VS.

Pentru neplăcerile create, Regia Autonomă Județeană de Apă cere scuze abonaților din zonele menționate. Societatea informează locuitorii că intervenţia echipelor mobilizate pentru soluționarea defecțiunii se desfăşoară în parametri optimi pentru reluarea distribuţiei apei potabile în cel mai scurt timp.

Redactor: Mihaela Țânțaru