Apa potabilă, oprită în Constanța

RAJA ConstantaPentru realizarea unor lucrări de înlocuire a unui segment din conducta de alimentare cu apă de pe strada Corbului, din municipiul Constanța, dar și pentru montarea unei vane pentru sectorizarea sistemului din zonă, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 09 martie 2016, în intervalul 09,00 – 14,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrele delimitate de străzile:

  • I.C. Brătianu – Oborului – IL Caragiale – Dezrobirii și IC Brătianu, precum și abonații alimentați prin punctele termice 134, 135, 136, 137 și 163;

  • respectiv, Poporului – Trandafirului – Biruinței – Fulgerului – Dumitru Marinescu – Ion Roată și Poporului.

SC RAJA SA își cere scuze față de constănțenii afectați de lipsa apei potabile și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, consumatorii afectaţi de această oprire sunt sfătuiți să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: Paul Alexe