Apă cu presiune scăzută în Constanța!

A apărut o avarie la conducta de alimentare cu apă din municipiul Constanța. Din această cauză, astăzi, începând cu ora 15.00, furnizarea utilității se face cu presiune scăzută. Măsura a fost decisă de către S.C. RAJA S.A. în vederea desfășurării lucrărilor necesare remedierii defecțiunii.

La nivelul unei conducte care transportă apa brută de la sursa Galeșu la Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța s-a înregistrat o avarie majoră. Pe durata remedierii acesteia, alimentarea stației de pompare Palas de la sursa Galeșu se face doar printr-o singură conductă de aducțiune.

Din acest motiv, în intervalul orar 15.00 – 23.00, consumatorii din cartierele: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultură, Inel I și Inel II, au apă cu presiuni scăzute.

RAJA S.A. cere scuze abonaţilor din zonele menționate pentru neplăcerile create. Societatea informează cetăţenii că intervenţia echipelor mobilizate pentru soluţionarea defecţiunii se desfăşoară în parametri optimi pentru reluarea distribuţiei apei potabile în cel mai scurt timp.

Redactor: Mihaela Țânțaru