Anunțul M.A.I pentrul șoferi

Anunț important pentru șoferi! Ministerul Afacerilor Interne avertizează conducătorii auto că începând cu data de 20 mai, talonul mașinii se suspendă automat, odată cu expirarea inspecției tehnice periodice.

Măsuri drastice pentru  șoferii care vor fi prinși în trafic CU  Inspecția Tehnică Periodică expirată! Ministerul Afacerilor Interne informează conducătorii auto că începând cu data de 20 mai, vor rămâne fără talon şi fără plăcuţele cu numerele de înmatriculare şi vor fi amendaţi, dacă nu au ITP –ul la zi.

„Din 20.05.2018, dacă sunteți surprinși în trafic cu ITP expirată, polițistul vă va reține talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, vă va da amendă și o dovadă fără drept de circulație, așadar nu o să mai luați mașina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR… deci, mult mai complicat!”, avertizează MAI într-o postare pe contul oficial de Facebook.

Acelaşi lucru este valabil şi dacă maşina a fost cumpărată sau vândută, dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare,informează MAI.

Redactor: Isabela Boantă