Anul acesta fii tu Mos Craciun

Și anul acesta de sărbători ,copiii din centrele de plasament vor avea parte de caldura unui camin de Craciun si Revelion. Constantenii care doresc sa le ofere micuților bucuria de a descoperi ce inseamna o familie pot depune din timp cereri la sediul Direcției pentru Protecția Copilului.

An de an copiii din centrele de plasament asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna. Motivul este ca acestia tanjesc la dragostea parintilor care i-au abandonat si la viata de familie pe care o admira doar la televizor. Doar ca de sarbatori miracolele chiar se intampla si pentru ei. Pentru că acești copii au nevoie de noi, Consiliul Județean Constanța, prin Direcția pentru Protecția Copilului au dat startul campaniei „Oferă familia ta unui copil fără familie”. De atunci, a devenit o traditie ca o parte dintre copiii institutionalizati sa fie luati in sânul unei familii pentru o saptamana.

Oricine doreste sa redea zambetul unui copil din centrele de plasament poate depune o cerere la sediul Dgsaspc de pe acum .

Între timp, micuții și adolescenții din centrele de plasament se pregătesc de marea serbare de Crăciun. În curand vor incepe primele repetiții pentru ca evenimentul să iasă impecabil.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes