Anul 2016 a fost un an de creștere a confortului stradal pentru locuitorii din Năvodari

Primăria orașului, prin societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL, a realizat un număr semnificativ de lucrări la infrastructura oraşului, punând astfel în practică proiectele administraţiei locale. Zeci de străzi au fost reabilitate, au fost amenajate noi locuri de parcare, precum și noi parcuri.

Pe toată perioada anului 2016, Societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL, în strânsă colaborare cu Primăria Năvodari și Consiliul Local, a realizat proiectele propuse, proiecte ce au vizat infrastructura oraşului. Astfel, zeci de străzi din Năvodari au fost reabilitate și, totodată, au fost  înfiinţate noi locuri de parcare. S-au amenajat parcuri noi, dar și locuri de joacă. Totul în scopul îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă a locuitorilor oraşului Năvodari.

Spre exemplu, la inceputul anului, lucrătorii societății Consiliului Local responsabilă cu lucrările de infrastructură au asfaltat strada Nucilor cu piatră și macadam. De asemenea, au fost pavate trotuarele şi montate bordurile. Tot în acest an, au fost amenajate peste 130 de locuri de parcare, destinate proprietarilor de automobile. Societatea Termica Distribuţie Năvodari S.R.L. își propune astfel de proiecte ambițioase și pentru anul viitor. Potrivit directorului societăţii, Marian Surdu, vor intra în reabilitare mai multe străzi din oraş și vor fi  amenajate alte noi parcuri şi parcări. Totodată, vor continua lucrările de refacere a tramei stradale, toate acestea pentru o calitate cât mai bună a vieții locuitorilor din oraș.

Redactor: Oana Jărloianu