ANT a rămas fără vicepreședinte

După trei ani de activitate în cadrul Autorității Naționale pentru Turism, vicepreședintele Mirela Matichescu a demisionat din funcție. Decizia, spune aceasta, a fost una strict personala.

Demisia Mirelei Matichescu a fost cel putin surprinzatoare. Aceasta a fost numită vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale pentru Turism, pe 19 februarie 2013 iar incepând din septembrie 2014, a fost președinte interimar al instituției, până la numirea actualului coordonator în persoana Ancai Nedea.

‘Pur și simplu este o decizie personală. Consider că timp de trei ani mi-am făcut treaba în slujba ANT și a tot ceea ce a însemnat industria turistică. Consider că am făcut destule și trebuie să schimb în acest moment proiectul profesional. Încă nu știu care va fi următorul meu proiect. Am nevoie de o perioadă de gândire, am mai multe opțiuni. Clar, vreau să vin în continuare în sprijinul mediului de afaceri și al angajatului’, a spus Mirela Matichescu.

Noul președinte al ANT, Anca Pavel-Nedea, a declarat că apreciează munca depusă de Mirela Matichescu la ANT si ca i-ar fi placut sa colaboreze in continuare cu ea.

Redactor: Anamaria Stoica