Angelina Jolie şi Gwyneth Paltrow au fost hărţuite sexual de Weinstein

Actrițele Angelina Jolie şi Gwyneth Paltrow au dezvăluit într-un interviu faptul că au fost hărţuite sexual de către producătorul Harvey Weinstein. În urma avansurilor, cele două artiste au încetat să mai colaboreze cu acesta.

Angelina Jolie și Gwyneth Paltrow au vorbit pentru despre avansurile la care au fost supuse producătorul de către Harvey Weinstein,la început de carieră. Declarațiile celor două actrițe au fost făcute publice de către cei de la „The New York Times“.

Contactată de Times, Angelina Jolie a recunoscut că a fost abordată de Weinstein într-un mod nepotrivit, însă a avut afirmaţii scurte şi vagi. Vedeta a mărturisit faptul că a avut o experienţă neplăcută cu Harvey Weinstein, în tinereţe, şi drept rezultat a decis să nu mai colaboreze cu el niciodată.

Gwyneth  Paltrow, pe de altă parte, îşi aminteştă că, după ce i-a oferit rolul din pelicula “Emma”, Weinstein a chemat-o în camera lui de hotel și i-a sugerat să îi facă un „masaj“. În urma acestei întâmplări, actrița nu a mai acceptat nici un rol sugerat de către Harvey.

Mark Ruffalo este unul dintre puținii actori de sex masculin care au condamnat comportamentul presupus al lui Weinstein.

“Îl cunoscut pe Harvey de ani de zile, însă acest gen de comportament nu poate fi acceptat, chiar dacă este în breasla noastră. Loialitatea dusă la extrem este distructiva, fie ca este față de președinte sau față de Harvey Weinstein. Acest comportament deviant este greșit. Noi trebuie să fim împotriva lui și să le fim alături femeilor care trec prin așa ceva”.

Ulterior, după apariţia articolului din Times, atât Weinstein, cât şi avocaţii acestuia au negat multe dintre acuzaţii. De asemenea, Harvey a precizat că nu a dorit să jignească niciuna dintre presupusele victime.

Redactor: Lavinia Barbu