Angelina Jolie revine în continuarea filmului Maleficient

După o perioadă în care nu a mai jucat, Angelina Jolie revine în Maleficent 2. În 2014, prima parte a filmului a făcut furori și a devenit filmul cu cele mai mari încasări în care a jucat actrița.

Disney a anunțat că Maleficent 2 se află în programul filmelor din următorii ani, urmând ca Angelina Jolie să reia rolul din prima parte. Continuarea filmului Maleficent este doar unul din 9 proiecte cinematografice adaptate după povești, confirmate de către companie. Printre aestea se pot enumera: „Cruella de Vil 2” ,cu Emma Stone sau „TinkerBell 2” ,cu Reese Witherspoon.

„Maleficent”, lansat în 2014 a avut un real succes, obținând încasări de 750 de milioane de dolari în întreaga lume. Producția a prezentat povestea „Frumoasa din padurea adormita”, însă, cu o versiune văzută din perspectiva personajului negativ, interpretat de Jolie.

Angie s-a implicat în proiect ca protagonistă și producătoare executivă, dar și în designul costumului personajului principal.  Nu se știe înca cine va fi regizorul parții a doua a filmului. Robert Stromberg este cel care a realizat primul ‘Maleficent’.

Într-o conferință de presă din cadrul Festivalului de Film din Tulleride, Angelina Jolie a confirmat că o va juca din nou pe Maleficent și că următorul film va fi unul spectaculos. Jolie a spus că a luat o pauză de la actorie din cauza situației familiale, și că atunci când simte că e momentul să revină, o face.

La Hollywood se zvonește faptul că Angelina va juca și în Bride of Frankenstein, dar momentan, vedeta nu a confirmat nimic deocamdată.

Redactor: Lavinia Barbu