Angajaţii SC RAJA SA par neputincioşi în faţa unei avarii (VIDEO)

Angajaţii SC RAJA SA par neputincioşi în faţa unei avarii, care a reuşit să le dea bătăi de cap timp de patru zile. Deşi reprezentanţii societăţii spun că s-a lucrat la foc continuu,, natura le-a pus bete în roate. Grav este că nimeni nu işi asumă responsabilitatea pentru faptul că locuitorii din Năvodari nu au apă.

De patru zile muncitorii SC RAJA SA se chinuie să repare o singură conducte. O conductă care a lăsat însă zeci de mii de oameni fără apă. În majoritatea gospodăriilor din Năvodari nu a mai curs de sâmbătă un strop de apă. Dar, pentru responsabili, acest lucru pare să nu fi contat, din moment ce lucrările nu sunt încă gata. Autorităţile se spală pe mâini şi spun că au făcut tot ce le-a stat în putinţă.

De drama locuitorilor din Năvodari au încercat să profite şi candidaţii la primărie. Aceştia s-au lansat în acuzaţii la adresa actualului edil, iar pentru a reuşi să-l mai scadă în sonsaje s-au gândit să trimită pe telefoane mesaje anonime. În timp ce aceştia doar făceau declaraţii, singurul care i-a ajutat pe năvodăreni a fost edilul Nicolae Matei.

Singura veste bună pentru năvodăreni este că situaţia nu se va mai repeta.

Năvodărenii speră în continuare că autorităţile vor lăsa deoparte interesele politice, iar furnizarea apei va fi reluată. Până atunci, edilul oraşului Nicolae Matei a pus la dispoziţia oamenilor mai multe cisterne de apă potabilă de unde aceştia pot să se aprovizioneze.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan / Bogdan Inel