Angajaţii SC RAJA SA au activat comandamentul de urgenţă

În urma avertizărilor meteo, privind atenționările de Cod Galben cu vânt în rafale ce pot atinge și depăși 55 – 70 km/h și averse de ploaie și descărcări electrice, la nivelul SC RAJA SA s-a luat măsura activării Comandamentului pentru situaţii de urgenţă, în intervalul 16:00 – 24:00. Pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare şi pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul comandamentului, au fost constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare.

Reprezentanţii RAJA Constanţa îi asigură pe toţi abonaţii că vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului sunt cele legate de lipsa energiei electrice – cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt. În aceste condiţii, abonaţii sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, societatea face un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul central al societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Redactor: Monica Vasiliev