Angajații Litoral TV au sărbătorit 1 an de emisie

La împlinirea frumoasei vârste de un an, angajații Litoral TV au părăsit pentru câteva ceasuri redacţia și au sărbătorit împreună realizările din cele douăsprezece luni de activitate. Dar, mai presus de atât, prin prisma experienței din acest an, Litoral TV promite să difuzeze în continuare știri și emisiuni de cea mai bună calitate.

Copleșiți de emoție și bucurie, toți angajații postului de televiziune Litoral TV au sărbătorit așa cum se cuvine primul an de emisie.

Privind în urmă, toţi pot confirma că nu a fost un an deloc ușor, dar realizările de până acum, știrile şi emisiunile difuzate în acest an fac dovada că Litoral TV are o echipă  ambițioasă, care promite ca acesta a fost doar începutul unei televiziuni de succes.

Toate acestea sunt confirmate de echipa managerială, care a reușit să formeze şi să coordoneze o echipă unită.

Si pentru că Litoral TV nu se oprește aici, în anii care urmează promitem să devenim și mai buni și să difuzăm programe din ce în ce mai frumoase și interesante.

Dacă în decursul acestui an echipa Litoral TV a reușit să vă demonstreze că a dat dovadă de seriozitate, obiectivitate și transparență, de această dată vă arătăm că aceeași echipă știe să se bucure de momentele frumoase.

Reporter: