Angajații CERONAV au semnat un nou Contract Colectiv de Muncă valabil pentru anul 2014

„Noul contract colectiv de muncă păstrează, în general, clauzele celui anterior, însă s-au făcut şi unele adăugiri, cum ar fi suplimentarea numărului de investigaţii medicale prin adăugarea examenelor de laborator sau paraclinice la recomandarea medicilor specialişti. Deasemenea, tot ca noutate, va fi posibilă promovarea rapidă cu condiţia întrunirii anumitor criterii de performanţă. Nu în ultimul rând, trimestrial, vor fi organizate cursuri de prefecţionare pentru întreg personalul angajat, în vederea îmbunătăţirii performanţelor, în funcţie de posibilităţile bugetare ale institutiei”, a explicat Ovidiu Cupşa, director general CERONAV.

Noul contract colectiv de muncă vine în sprijinul angajaților  din domeniul naval,  care vor beneficia de o serie de servicii în anul 2014.

„În urma negocierilor purtate între sindicat şi conducerea CERONAV, suntem mulţumiţi că am putut introduce în noul contract colectiv de muncă unele beneficii pentru angajaţii instituţiei. Acestea sunt fie de natură socială, precum suplimentarea setului de analize medicale efectuate anual, fie profesională, prin introducerea unor noi condiţii de promovare bazate pe competenţă şi participarea la cursuri de perfecţionare la fiecare trei luni” a adăugat preşedintele sindicatului CERONAV, dr. Constantin Mihalache.

Contractul va intra în vigoare la 1 ianuarie  și va fi valabil până pe 31 decembrie 2014.

Redactor: Ana-Maria Stancu