Angajată ucisă de suflul exploziei

Puțin după ora 8, întreaga localitate avea să se zguduie sub puterea unei deflagrații. Martorii povestesc îngroziți cum au auzit o bubuitură teribilă și au iesit să vadă ce s-a intâmplat. O centrală termică montată într-o fabrică de lapte a explodat, iar o angajată a rămas captivă sub dărîmături.

Momentul nenorocirii a prins-o pe femeie singură, așa că instalația s-a prăbușit chiar peste trupul său. Nu a mai avut nicio șansă la viață. Abia au reușit pompierii să-i recupereze trupul neînsuflețit.

Femeia ucisă de explozie își pierduse soțul în urmă cu un an și avea grijă, singură, de cele trei fete. Lucra de ani buni la fabrica de lapte, pentru a le asigura copilelor o viață mai bună. Acum, ele au rămas și fără mamă.

Fabrica unde s-a petrecut tragedia este proprietatea unchiului Simonei Halep, iar de cum au aflat, tatăl și fratele sportivei au venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat.

Politiștii și pompierii vor încerca acum să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia. Cazul a intrat și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța. Inspectorii vor să verifice dacă femeia era angajată cu forme legale și dacă avea ce să caute în apropierea centralei termice. De assemenea, utilajul va fi verificat de experți ISCIR pentru a analiza starea acestuia de funcționare sau eventualele defecțiuni.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima