Andrei Aurelian Popa ar fi renunţat la mandatul de administrator, preşedinte şi director general

Andrei Aurelian Popa ar fi renunţat la mandatul de administrator, preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al CN APMC. Asta reiese din adresa înaintată de acesta pe 23 aprilie către Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii. Popa spune că a ales această metodă pentru că nu a putut înregistra documentul în cadrul  Companiei.

Hârtia a ajuns la sediul CN APMC-ului în biroul directorului delegat Ambroziu Duma, seara trecută. Expeditorul este Casa de Avocatură Banu Răclaru şi Nasta, mai exact avocaţii companiei angajaţi de directorul Popa. Surprinzător este că în şedinţa Consiliului de Administraţie din data de 27 aprilie, atunci când atribuţiile lui Popa au fost delegate lui Ambroziu Duma, nu se ştia de existenţa acestei hârtii.

Angajaţii spun că vor continua protestele până când viitorul ministru al Transporturilor va lua act de demisia lui Andrei Aurelian Popa şi va numi un nou director. Acestuia, oamenii vor sa ii ceara un singur lucru.

Sindicaliştii sunt convinşi însă că renunțarea la mandat este doar un tertip pentru tergiversarea situaţiei, deoarece Popa nu poate „renunţa“ la funcţiile sale, ci trebuie să îşi dea demisia sau trebuie să fie demis de Ministerul Transporturilor, la propunerea Consiliului de Administraţie.

Redactor: Doina Sirbu