Andreea Roșu condusă pe ultimul drum

Familia și prietenii Andreei au sperat până în ultima clipă că totul este doar un vis urât și fata îi va îmbrățișa din nou. Din păcate nu a fost așa. Astăzi, toți cei care au iubit-o pe Andreea și-au luat rămas bun de la ea , cu inimile frânte, pentru totdeauna.

Sfâșiați de durere , colegii fetei au fost alături de ea până în ultimele momente. I-au adus coroane de flori și s-au rugat pentru sufletul ei.

Cele mai grele momente au fost trăite de familie și apropiați când trupul Andreei avea să fie înmormântat pentru totdeauna. Nimeni nu voia să se desparte de copila care a lăsat un gol imens în sufletul celor care au cunoscut-o. Mătușa fetei a fost la un pas să leșine de durere iar mama și frații Andreei nu voiau să se despartă de ea.

Tânăra de 19 ani a murit vineri seara în timp ce traversa pe o trecere de pietoni din Constanța. Un șofer care conducea sub influența băuturilor alcoolice nu a observat-o și a lovit-o din plin. Bărbatul a fugit de la fața locului dar s-a predat poliției câteva ore mai târziu.

Bărbatul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile dar a făcut recurs și speră ca magistrații să îi reducă pedeapsa. Indiferent de felul în care acesta va fi pedepsit nu va compensa în niciun fel pierderea Andreei și nu o va readuce pe tânără înapoi în sânul familiei.

Redactor: Ana-Maria Stancu