Andreea Marta este liberă

Andreea Marta, soţiei fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar acuzată că ar fi condus o reţea de prostituţie de lux, a fost eliberată, prin decizie definitivă a Curţii de Apel Bucureşti. Avocatul femeii a susţinut că nu vede de ce clienta sa e un pericol social, cata vreme, a mai spus el, ,,discutăm despre cea mai veche meserie din lume”.

Andreea Marta nu a răspuns întrebărilor ziariştilor, însă, în sala de judecată le-a spus magistraţilor că nu înţelege de ce tocmai acum, când soţul său este dispărut, a fost arestată. Aceasta a mai adăugat că nu crede în coincidenţe şi a lăsat să se înţeleagă că anchetatorii ar încerca, astfel, să ajungă la soţul său.

Avocatul Andreei Marta a spus însă în sala de judecată că aceasta nu reprezintă un pericol social, mai ales că vorbim despre cea mai veche meserie din lume. Cătălin Breaza a mai susţinut că Andreea Marta nu a fost nici măcar audiată, până acum, în dosarul în care este acuzată de proxenetism, fiind, în schimb, dusă la declaraţii ca martor în dosarele soţului ei, care este oficial dat dispărut.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu