Ancheta în cazul tragediei de la Muntenegru este în plină desfășurare

continuare ancheta MuntenegruTragedia rutieră din Muntenegru este cercetată în paralel de autoritățile române și muntenegrene. În țara noastră, echipe formate din polițiștii Serviciului Omoruri și procurori, au început interogările pasagerilor din autocarul morții. Spitalele din Capitală au fost vizitate rând pe rând de oamenii legii aflați în căutare de informații. Patru dintre răniți, a căror stare de sănătate s-a îmbunătățit, au fost audiați miercuri seară de procurori, chiar în sediul Parchetului General. Treptat, ancheta scoate la iveală indicii importante. Pasagerii au confirmat faptul că poliţistul decedat era la volan în momentul accidentului.

Între timp, autorităţile române au cerut celor muntenegrene fotocopii ale proceselor verbale întocmite la locul accidentului.

În fața procurorilor au răspuns și reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier.

Potrivit unor informații furnizate de surse din cadrul Parchetului General, autoritățile din Muntenegru vor efectua o expertiză tehnică asupra stării autocarului avariat, urmând ca datele obținute să fie comunicate anchetatorilor români.

Redactor: Raluca Damian