Ancheta în cazul morții Larei Șaban scoate la iveală noi probe (VIDEO)

La locul crimei a fost descoperită poșeta pe care victima o purta în seara fatidică de 3 mai, iar din  apartamentul  tinerei anchetatorii au ridicat o bucată de mochetă ce urmează să fie expertizată.  Principalii suspecți în ancheta morții Larei Șaban se află în continuare după gratii.

Anchetorii spun că este vorba despre poșeta cu care Lara Șaban a fost văzută ultima oară înainte de terifianta crimă. Deși în interiorul poșetei oamenii legii nu au găsit nimic, o expertiză asupra obiectului le va putea oferi acestora indicii prețioase în anchetă. O altă probă ce urmează să fie expertizată este o bucată de mochetă ridicată din apartamentul Larei Șaban din Constanța.

În timp ce anchetatorii adună noi probe la dosar, cei doi presupuși ucigași ai tinerei se află în continuare în spatele gratiilor.

Reamintim că fratele Larei Șaban, Gilberto Saban si prietenul acestuia George Davidescu au fost, după probele de la dosar,  principalii suspecți în dosarul de omor deosebit de grav.

Pe de altă parte rudele Larei Saban sunt ferm convinse că nu fratele acesteia este vinovat de moartea tinerei. Fratele Larei Şaban si George Davidescu, un prieten al acestuia, le-au mărturisit anchetatorilor că ei doar au ascuns cadavrul femeii, crima propriu-zisă fiind înfăptuită de niște asasini turci. Tocmai de aceea, avocatii familiei Şaban au cerut în repetate rînduri să fie audiat Huseyn Avni Sipahi – politicianul turc care are un copil cu victima. Lara Saban era stabilită in Turcia de sapte ani  și era cununată religios cu un om de afaceri, viitor candidat la Primăria Istanbulului. Cei doi aveau împreună o fetiță în vârstă de trei ani.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu