Ana are nevoie de ajutorul nostru

Campania umanitară „Învie Speranța” relansată de Litoral Tv este adresată în acest an familiilor nevoiașe. Astăzi vă prezentăm cazul unei mame singure care trebuie să aibe grijă de cei doi băieți ai ei. Banii sunt puțini și trebuie împărțiți între alimente, haine și scutece. Donațiile telespectatorilor vor fi strânse la sediul Litoral Tv din Năvodari și radio C FM din Constanța.

 

Litoral Tv vine și în sprijinul Anei prin campania „Învie Speranța”. Puținii bani pe care Ana îi primește pe lună trebuie chipzuiți foarte bine. Camera sărăcăcioasă în care stă cu cei doi băieți ai ei ține loc și de bucătărie și de dormitor. Nu au nici lumină, nici căldură. Hainele este nevoită să le spele la mână pentru că mașină de spălat nu are. Nevoile sunt multe, iar banii, puțini, însă de un lucru este cert că nu duc lipsă cei mici…dragostea mamei.

Rareș are 11 luni și începe să rostească primele cuvinte. Fratele lui mai amre, Alex, are trei anișori, niște ochi superbi cu care poate înduioșa pe oricine. Nu are prea multe jucării, însă are mare grijă de acele câteva pe care le are. Nu merge la grădiniță, însă Ana promite că va face tot posibilul ca la anul, Alex să fie înscris în grupa mică.

Dumneavoastră, oameni cu suflet mare, o puteți ajuta. Copiii Anei au nevoie de haine, încălțăminte sau rechizite. Obiectele sanitare sunt de asemenea de mare folos pentru ca astfel, viața lor să devină mai ușoară. Alătură-te și tu campaniei ,,Învie speranța”! Oricine poate contribui la ajutorarea Anei și a celor doi copii ai ei, iar cei care vor să ajute pot  face donații la sediul Litoral Tv din Năvodari sau la radio C FM din Constanța. Ceea ce pentru unii este de prisos pentru alții înseamnă totul.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea