Amenzi pentru deșeuri aruncate pe canal

Reprezentanții unui important club din Mamaia au decis să își arunce deșeurile menajere pe chiar pe malul Canalul Dunăre Marea Neagră. Acest lucru a fost depistat chiar de reprezentanții Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile, care au și trecut la aplicarea unor sancțiuni.

După ce au făcut renovări la un club de fițe din Mamaia, reprezentanții acestuia au decis să arunce resturile …chiar pe malul canalului Dunăre Marea Neagră. Angajații Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile au găsit mai multe grămezi de deșeuri menajere și au trecut la verificări.

”În urma depistării mai multor grămezi de deşeuri menajere şi inerte pe malul canalul Dunăre Marea Neagră, s-au desfăşurat verificări alături de organismele abilitate, și au fost depistate și sancționate persoanele responsabile pentru aceste nereguli”, sursa: comunicat ACN

Pentru că au fost prinși asupra faptului, cei de la club au incercat să arunce responsabilitatea în spatele transportatorului.

”Recunosc faptul că au fost realizate unele renovări la imobilul clubului şi am hotărât aruncarea molozului, fără a şti unde va fi depozitat.”, Stancu Dragoş,reprezentantul clubului

Chiar dacă vina a fost pasată de la unul la altul cele două persoane au trecut imediat la curățarea zonei, dar au primit și sancțiuni contravenționale prevăzute de Hotărârea Consiliului Local Ovidiu nr. 22/2014.

Redactor: Mihaela Țânțaru