Amenzi pentru cei care aruncă gunoaie

Cei care aruncă gunoaie pe stradă ar trebui să se gândească de două ori inainte să o facă și asta pentru că riscă amenzi usturătoare. Oamenii legii din cadrul Poliției Locale sunt vigilenți și sunt cu ochii în patru pentru a readuce simțul civic al constănțenilor.

Simțul civic lipsește. Știm bine acest lucru pentru că de multe ori vedem în trafic oameni care aruncă gunoaiele din mașină pe geam. Parcurile sunt pline de ambalaje, peturi și alte deșeuri și nimeni nu ia nicio măsură.

Amenzile usturătoare aplicate celor care sunt prinși că aruncă deșeuri pe spațiul public ar putea să le reamintească de cei șapte ani de acasă.

Săptămâna trecută vă prezentam situația coșurilor de gunoi care lipsesc cu desăvârșire din oraș.

Constanța este unul dintre cele mai mari orașe turistice din țară, mai mult, zeci, dacă nu chiar sute de mii de oameni ajung aici. Curățenia ar trebuie să fie foarte bine pusă la punct, însă…

Chiar dacă nu sunt foarte des întâlnite coșurile de gunoi, indicat ar fi să nu aruncați la întâmplare ambalajele și asta pentru că puteți fi amendați. Polițiștii sunt cei care vă pot amenda în cazul în care sunteți prinși aruncând, la întâmplare, gunoaie pe stradă.

Așadar, ar fi bine să vă gândiți de două ori înainte de a scăpa de ambalaje, dacă nu doriți ca buzunarul dumneavoastră să sufere pentru un gest de bun simț.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea