Amenințările cu moartea au ajuns la ordinea zilei la Constanța

Podul CFR din cartierul I.C. Brătianu s-a transformat în scena unei noi demonstrații de forță din partea pompierilor, polițiștilor și medicilor.

Un tînăr de 35 de ani s-a urcat la zeci de metri înălțime și a început să amenințe că va sări în gol. Motivul? O ceartă aprinsă cu familia, la fel ca în cazul tentativei de suicid de pe blocul înalt de opt etaje de zilele trecute din municipiu. Noutatea este că tînărul a băut bine înainte.

După aproape o oră bărbatul s-a dat singur jos de pe pod.

Se va întoarce acasă la soție și cei patru copii însă, cel mai probabil, cu o amendă din partea polițiștilor pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. La Constanța, acesta este al doilea caz în care oamenii își rezolvă certurile conjugale de la inălțime. În urmă cu nici 72 de ore, un alt bărbat urcat pe acoperișul unui bloc de opt etaje a amenințat că își pune capăt zilelor, din cauză că soția nu vroia să vorbească cu el. Duminică, un militar de 26 de ani, din Mangalia s-a spânzurat, dupa ce iubita sa a decis să pună capăt relației. Tînărul și-a anunțat gestul extrem prin mai multe postări pe o rețea de socializare.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima