Amenințări cu cuțitul în plină stradă

Scandal în plină zi pe o stradă din Galați, după ce un şofer i-a atras atenţia unui bărbat că încurcă traficul pietonal şi îşi pune viaţa în pericol. Bărbatul, care circula prin mijlocul intersecţiei, nu a  primit prea bine critica şi a devenit recalcitrant. De aici şi până la scandal a fost doar un pas. Pietonul a scos un cuțit și l-a fugărit minute în şir pe șofer, printre maşini. Întreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din trafic.

O scenă desprinsă parcă din filme de acțiune s-a desfășurat pe o stradă din Galaţi, în dreptul unei treceri de pietoni. Pe imagini se vede cum un bărbat traversează strada foarte încet, în apropierea trecerii de pietoni, iar la un moment dat se apropie o maşină, al cărei şofer îi adresează câteva cuvinte. După un schimb de replici șoferul coboară din autoturism şi încearcă să îl imobilizeze pe cel care încurca circulația. Astfel, pietonul a scos din buzunar un cuţit, cu care a încercat să îl înjunghie pe şofer. Tânărul a reuşit să se ferească şi a fugit, fiind urmărit însă de agresor. Totul s-a întâmplat sub privirile speriate ale trecătorilor, întregul incident fiind suprins şi de camerele de supraveghere din trafic.Conflictul a fost oprit de poliţiştii locali, care se aflau în zonă.

Poliţiştii locali l-au imobilizat pe agresor şi l-au condus la sediul instituţiei, unde a fost întocmit un proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante. În faţa oamenilor legii, bărbatul de 32 de ani a recunoscut că l-a fugărit pe tânărul de 22 de ani şi că avea asupra lui un cuţit.

Persoana în cauză, partea vătămată şi bunul corp delict au fost predate Poliţiei Naţionale, în vederea continuării cercetărilor.

Redactor: Oana Jărloianu