Amendaţi după ce s-au dezbrăcat pe stradă

Doi tineri au fost protagoniştii unei scene penibile din Ploieşti, într-un sens giratoriu. Cei doi s-au dezbrăcat în lenjerie intimă şi au simulat o ceartă în trafic, totul pentu a avea cât mai multe vizualizări pe youtube. Aceștia au blocat pentru o perioadă circulaţia în intersecţie. Isprava i-a costat un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi punerea de obstacol în trafic, precum și o amendă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Ploieşti, un echipaj a observat la intersecţia străzilor Şoseaua Vestului cu Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploieşti două autovehicule care blocau intersecţia. Şoferii acestora au coborât din maşini îmbrăcaţi numai cu lenjerie intimă şi s-au luat la ceartă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat că cei doi au făcut acelaşi gest şi într-o altă intersecţie din Ploieşti.

În urma acestui comportament pe numele protagoniștilor a fost deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi punerea de obstacol în traffic.

Redactor: Oana Jărloianu