Ambulanță implicată în accident la Ovidiu

Accident grav în această dimineață la intrare în orașul din Ovidiu. O ambulanță privată s-a răsturnat după ce a intat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe contrasens. Mai mulți pacienți care erau transportați la Spitalul Județean pentru dializă, dar și șoferul, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis o anchetă.

Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 10:20, oră la care ambulanța privată transportă de obicei pacienți la Spitalul Județean Constanța. Așa s-a întâmplat și astăzi.

Martorii spun că autospeciala rula dinspre Lumina către Constanța și, la intrarea în Ovidiu, ar fi acroșat  un alt autovehicul care rula pe contrasens, un Audi Q7,  după care s-a răsturnat.

Toți cei aflați în ambulanță, au fost scoși din mașină de câțiva trecători și au avut nevoie de îngrijiri de specialitate. La fața locului au ajuns mai multe autospeciale de la SAJ și SMURD, dar și mașini de poliție. Potrivit medicilor, cei 5 răniți sunt în afara oricărui pericol și au suferit răni ușoare. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Șoferul de 33 ani din Constanța, care a produs accidentul, s-a ales cu dosar penal.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea