Ambasadori de Mamaia

Faimoasa actrita din filmull Terminator 3, Kristana Loken, luptatorul Remy Bonijasky si designerul Catalin Botezatu au fost alesi ambasadori onorifici ai stațiunii Mamaia. De astăzi, cei trei vor promova numele perlei litoralului românesc pe mapamond. Prima prezentă în public, în calitate de ambasadori onorifici, a fost prilejuită de lansare a celei mai mari gale superkombat care se va desfasura in aceasta seara in Mamaia.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0mDSv5o17ig[/youtube]

Pe Kristana Loken o cunoaste o lume intreaga din celebrul film Terminator 3, in care a jucat alaturi de celebrul Arnold Schwarzenegger. Aseara, actrita a putut fi admirata live pe o plaja din nordul statiunii Mamaia. Ea și-a facut aparitia la lansarea galei superkombat așa cum îi stă bine unei vedete de la Holywood.

Actrita s-a alaturat unei alte vedete venita special la eveniment, luptatorului de culoare Remy Bonijasky, dar si altor personalitati de marca invitate de catre organizatori, precum designerul Catalin Botezatu ori printesa Lia si printul Paul de Romania. Primii trei au avut parte si de o surpriza . Organizatorii i-au numit, in mod onorific, ambasadori ai statiunii Mamaia si le-au inmanat fiecaruia cate o placheta.

Vedeta adusa special de la Holywood pare ca s-a indragostit de meleagurile romanesti. Prima vizită, la Bucuresti, i-a prilejuit și întâlnirea cu un catel de care este foarte atasata.

Actrita americana de origine norvegiana,  in varsta de 36 de ani,  a devenit faimoasa dupa rolul interpretat alaturi de Arnold Schwarzenegger in filmul terminator 3- suprematia robotilor. Ea a revinet in Romania dupa ce, in 2005, a filmat in Romania pentru pelicula “Blood Rayane” unde a avut rol principal si in care au jucat mai multi actori romani printre care Daniela Nane.

Redactor: Anamaria Stoica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.