AMARE STREET FEST 2017

Un alt sfârșit de săptămână spectaculos, la malul mării. Peisajul colorat de la Art District a poposit din nou la Constanţa prin Amare Street Fest și a adus pe străzile din centrul orașului o paradă de personaje fantastice. Arlechini, toboşari, steaguri, satiri, nimfe şi animale din povești, au făcut deliciul publicului constănțean.

Toată Constanța a fost în stradă în acest week-end! Nu a fost revoluţie, nu am fost atacaţi de extratereştri, ci a fost un festival. Festivalul Internațional de Teatru de Stradă, “AMARE” şi ai săi artişti extrem de spectaculoşi, i-au scos din case pe constănțeni și pe turiști din hoteluri, aducându-i în zona veche a oraşului.

Dinozauri, arlechini, toboșari și multe ale personaje fantastice, au făcut deliciul publicului, adulți și copii deopotrivă.

Mii de oameni au urmărit, aplaudat, fotografiat şi filmat Festivalul Internațional de Teatru Stradă AMARE, cu o bucurie incredibilă. Acest fapt demonstrează că organizatorii au identificat încă o nişă culturală lipsă în peisajul festivalier al Constanţei.

Toate trupele participante au transformat oraşul, pentru două seri, într-o imensă scenă de teatru de stradă, aşa cum se întâmplă în toate ţările importante ale Uninii Europene.

Așadar, sezonul cultural 2017 de la Constanţa, s-a încheiat în cel mai spectaculos mod cu putință.  AMARE STREET FEST a fost organizat de Asociaţia Eurocult, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea